marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sâmbătă noaptea, Cameron Diaz, Christina Applegate și Selma Blair sunt Puicuțe bune

O comedie romantică cu trei actrițe în tinerețile lor foarte hot.

Sâmbătă noaptea, Cameron Diaz, Christina Applegate și Selma Blair sunt Puicuțe bune
Christina (Cameron Diaz), Courtney (Christina Applegate) și Jane (Selma Blair) sunt prietene apropiate, singure și tinere, care trăiesc de ceva timp în San Francisco, fiecare dintre ele părând hotărâtă să evite orice angajament în orice relație (cu excepția lui Jane, care este cu același tip de aproape un an).  Iar Christinei are chiar și un motto: „Nu-l căuta pe "domnul perfect", caută-l pe "domnul prezent!". La urma urmei, fetele vor doar să se distreze. 
 
Dar bărbații din viețile lor nu vor neapărat să joace același joc, lucru pe care Jane îl descoperă pe pielea ei când iubitul ei o părăsește brusc. Și, deși nu-și dau seama la început, situația lui Jane este pe cale să devină catalizatorul care le va determina pe toate să reevalueze unde le duce toată distracția, libertatea și zburdălnicia din viața lor. Toate se apropie de vârsta de treizeci de ani (Christina are 8, celelalte cam la fel) și, cumva, chestia cu „iubește-i și lasă-i“ nu mai pare să fie atât de amuzantă. 


 
Ca un făcut, Christina tocmai a întâlnit un tip pe nume Peter (Thomas Jane) într-un club de noapte, dar nu-și dă seama cât de mult este atrasă de el decât după ce îl lasă să-i scape. Iar a doua zi nu se mai poate opri din a se gândi la el. Așa că ea și Courtney hotărăsc să încalce regulile și să pornească la drum în căutarea lui, trecând prin numeroase peripeții amuzante.

 

 

Filmul „Puicuțe bune“/„The Sweetest Thing“ (2002) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 00:45.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies