marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise si Katie Holmes, divort record: cei doi s-au separat legal dupa doar 2 luni. Cum a fost afectat starul american

Tom Cruise pare sa nu isi gaseasca deloc fericirea pe plan personal. Actorul se afla la al treilea divort, dupa ce Katie Holmes a decis sa-l paraseasca. La doua luni de la despartirea care a tinut prima pagina a tuturor tabloidelor din lume, divortul dintre Tom Cruise si Katie Holmes s-a incheiat oficial, intr-un timp record.

Tom Cruise si Katie Holmes, divort record: cei doi s-au separat legal dupa doar 2 luni. Cum a fost afectat starul american


Despartirea de Katie Holmes l-a afectat foarte mult pe starul american, atat fizic cat si psihic. Persoanele apropiate vedetei americane s-au aratat ingrijorate de faptul ca actorul s-a dedicat cu totul muncii, dupa anuntul facut de Katie Holmes in iunie, cand Tom Cruise se afla in Islanda, unde filma pentru lungmetrajul SF "Oblivion".

In numai doua luni de la separare, Tom Cruise a slabit peste sase kilograme, fiind vizibil afectat de divort, scrie Daily Mail.


 

"Prietenii si familia i-au cerut actorului sa ia o pauza, insa el nu a dorit sa asculte astfel de preocupari. El refuza sa se opreasca si incearca sa arate ca este puternic. Pare sa nu mai fie el. Nu s-a mai antrenat asa cum o facea de obicei si nici nu prea a acordat atentie alimentatiei. Hainele au ajuns sa-i atarne pe el. Metoda sa de a trece peste acest eveniment este sa munceasca mult, fara a baga in seama sfaturile primite de la cei care ii sunt aproape", a declarat un apropiat al familiei.
 

 

Potrivit presei americane, Tom Cruise, in varsta de 50 de ani, si Katie Holmes, in varsta de 33 de ani, au ramas in relatii amicale si continua sa comunice unul cu celalalt, de dragul fiicei lor Suri, in varsta de sase ani, care locuieste cu mama ei la New York. Katie Holmes a obtinut custodia principala asupra micutei Suri, iar Tom Cruise va beneficia de un drept de vizita substantial. Potrivit site-ului TMZ.com, Tom Cruise va plati o pensie alimentara de peste 10 milioane de dolari pana cand Suri va implini varsta de 18 ani.

 


Unul dintre motivele despartirii, care a fost frecvent notat de presa este obsesia lui Tom Cruise pentru scientologie numita si religia Hollywoodului, Tom Cruise fiind un pasionat promotor al ei. Presa americana nu s-a sfiit sa noteze ca Holmes s-ar fi saturat de implicarea fetitei lor Suri in ritualurile scientologice, desi insasi actrita a renuntat la catolicism pentru scientologie in 2006, inainte de a se marita cu Tom Cruise.

Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit intr-un castel italian in 2006. Pentru Tom Cruise, acesta este cel de-al treilea divort. Actorul a fost casatorit in trecut cu actritele Mimi Rogers (1987-1990) si Nicole Kidman (1990 - 2001). Cu cea din urma, Cruise a adoptat doi copii - Isabella (19 ani) si Connor (17 ani).



Relatia dintre Katie Holmes si Tom Cruise, botezati de presa TomKat, a fost urmarita indeaproape de media inca de la inceputuri, din 2005. Pe atunci, Holmes era o actrita in ascensiune la Hollywood, fiind cunoscuta pentru rolul din serialul TV "Dawson's Creek". Cruise, cu 16 ani mai in varsta ca ea, era unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood, care avea la activ numeroase superproductii cu succes de casa, de la "Top Gun" (1986) pana la filmele din seria "Misiune: Imposibila", care a debutat in 1996.


A cerut-o in casatorie in varful turnului Eiffel din Paris si apoi a avut loc faimoasa scena din emisiunea lui Oprah Winfrey, cand Tom Cruise a inceput sa sara pe canapea si sa-si strige dragostea pentru Holmes in fata a milioane de telespectatori. In schimb, nimic din comportamentul lor recent nu prevestea acest divort.

 


Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuti actori de film. Pe langa hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibila", Cruise are in palmares si filme indreptate spre cinematograful de arta: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg inchisi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), si "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).


In afara de cariera sa cinematografica, Tom Cruise este celebru pentru ca este un membru marcant al cultului scientologic, considerat o secta in multe tari europene. Acesta a fost fondat in Statele Unite, in 1954, de scriitorul de literatura SF Lafayette Ron Hubbard (1911 - 1986), care a pretins ca oamenii poarta in ei urme ale unei vechi civilizatii extraterestre. Cultul are statut de intreprindere comerciala si milioane de adepti pe care prefera sa-i recruteze din cercurile sociale influente. Adeptii trebuie sa doneze sume mari de bani pentru a urma cursurile scientologice.


Holmes, care a mai jucat in lungmetrajul "Batman - Inceputuri/ Batman Begins" din 2005, a filmat anul trecut o miniserie TV inspirata din viata lui Jacqueline Kennedy.

 

 

Tom Cruise, dupa 2 luni de la despartirea de Katie Holmes


Sursa: Mediafax.ro

Sursa foto: Getty/Hepta

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies