marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Will Smith cere iertarea divină ajutând Șapte suflete

O capodoperă a cinematografiei americane care relansează o nouă ipoteză în căutarea fericirii, într-o lume bântuită de colapsuri financiare și politicianism: umanitatea.

Will Smith cere iertarea divină ajutând Șapte suflete
După magistralul „În căutarea fericirii“/„The Pursuit of Happyness“, Will Smith și regizorul Gabriele Muccino au făcut din nou echipă, alaturi de aceiași producători, pentru „Șapte suflete“/„Seven Pounds“, o dramă scrisă de Grant Nieporte. Daca în primul film regizorul nu reușea să dezvolte cinematografic o întâmplare reala, în al doilea dă ritm poveștii și creează suspansul, chiar dacă întâmplările din film sunt repetitive.

Veți vedea cum personajul lui Will Smith, Ben Thomas, face acte caritabile pe tot parcursul celor două ore, după un anumit tipic: întâi află cine are nevoie de ajutor, apoi cercetează dacă persoana respectivă merită efortul, după care își oferă sprijinul.

 
Thomas încearcă, practic, să-și ispășească o greșeală din trecut ajutând șapte persoane. Dându-se drept fratele său, Ben schimbă viețile celor șapte, dar planul său este dat peste cap în momentul în care se îndrăgostește de Emily (Rosario Dawson), care suferă de o gravă boală de inimă.

 
Filmul „Șapte suflete“/„Seven Pounds“ este difuzat la Pro Cinema duminică de la ora 20:30 și, în reluare, de la 01:00.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies