marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Incredibil! In era 3D, un film MUT face senzatie la Cannes! Vezi trailer!

Inclus in ultimul moment in Competitia Oficiala de la Cannes (initial era gandit sa fie proiectat in afara competitiei), filmul lui Michel Hazanavicius, The Artist (Artistul) a fost una din cele mai mari surprize pentru public si critici.

Incredibil! In era 3D, un film MUT face senzatie la Cannes! Vezi trailer!

articole relationate

Nimeni nu se astepta la asta in era 3d-ului! Regizorul francez de 44 de ani, Michel Hazanavicius a reusit sa aduca un omagiu incredibil, fermecator si extrem de inteligent Epocii de Aur a filmului mut a fost reactia presei franceze dupa premiera filmului.


The Artist a ajuns mare favorit in cursa pentru marele premiu la Cannes alaturi de drama We Need to Talk About Kevin al lui Lynne Ramsay.

"Poate ajunge un film mut in cursa pentru Oscaruri?" s-au intrebat si jurnalistii americani prezenti pe Croazeta.Celebrii distribuitori de la Hollywood, fratii Weinstein ( care au avut succes cu Discursul Regelui) au cumparat deja drepturile pentru The Artist pe care il vor lansa in toamna in SUA.


Filmul spune povestea lui George Valentin, un mega star din perioada cinemaului mut a carui cariera apune odata cu aparitia sonorului, totul in vreme ce femeia de care e indragostit devine un super star, paradoxal tocmai datorita noii tehnologii.


In rolurile principale sunt 2 actori francezi nu foarte cunoscuti ( comicul Jean Dujardin si frantuzoaica cu origini argentiniene Bérénice Bejo, maritata cu Hazanavicius).


Filmul a carui  scenariu poarta  tot semnatura lui Hazanavicius este turnat in alb-negru iar muzica apare doar in 2 scene.


Presa din SUA vorbeste deja despre nominalizari la Globurile de Aur si chiar la Oscar pentru The Artist. Filmul este de o eleganta rara si nu vom fi surprinsi daca va fi extrem de premiat, scriu cei de la Paris Match.


Regizorul Michel Hazanavicius si actorii Berenice Bejo si Jean Dujardin pe covorul rosu la Cannes!


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies