marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kelly din serialul „Familia Bundy“ a ajuns în baston. Cu ce boală nemiloasă se luptă Christina Applegate?

O știți drept „blonda supremă“ din „Married... with children“, dar și din alte comedii spumoase. Acum, însă, viața ei a devenit o adevărată dramă.

Kelly din serialul Familia Bundy a ajuns în baston. Cu ce boală nemiloasă se luptă Christina Applegate?
La cei 50 de ani ai săi, Christina Applegate, una dintre cele mai cunoscute blonde de pe micul și marele ecran a ajuns să meargă în baston. Anul trecut, actrița de comedie a fost diagnosticată cu o boală cruntă, scleroză multiplă.
 
Anunțul ei de acum câteva luni a venit ca un șoc pentru fani, cu atât mai mult cu cât, în trecut, ea a învins un cancer mamar și a fost nevoită să facă o dublă mastectomie. „Acum câteva luni am fost diagnosticată cu SM. E un drum greu, dar sunt susținută de oamenii care au această afecțiune“, spunea Applegate. „După cum a spus unul dintre prietenii mei care are scleroză multriplă, «ne trezim și luăm măsurile indicate». Și asta fac. Deci acum, pe măsură ce trec prin chestia asta, cer intimitate“.
 
Între timp, actrița a învățat să trăiască după noi reguli și restricții, dar să continue să se bucure de viață.
 
La cea de-a 50-a aniversare a ei, în noiembrie anul trecut, actrița a reflectat la noua ei normalitate și la provocările care au venit odată cu aceasta. „Da. Am împlinit azi 50 de ani. Și am scleroză multiplă. Să găsim puterea de a ne ridica capul. Momentan al meu este pe perna mea. Dar încerc“, a spus cea care a găsit sprijin și sfaturi la Selma Blair, o altă mare actriță lovită de această boală.

 
În stilu-i obișnuit de-a face haz de necaz, Christina Applegate a postat recent pe Twitter o fotografie cu bastoanele pe care intenționează să le folosească la prima sa apariție publică după ce a primit necruțătorul diagnostic.
 
„Particip la o ceremonie foarte importantă“, a scris ea în dreptul unei poze cu cinci bastoane diferite. „Va fi prima dată de când am fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Bastoanele fac acum parte din noua mea normalitate“, a mai spus ea.

 
Christina Applegate este căsătorită cu basistul olandez Martyn LeNoble din 2013. Ce doi au împreună o fetiță, pe Sadie, în vârstă de 11 ani.

FOTO: Profimedia, Twitter


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies