marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Craig e detectivul Benoit Blanc în drama plină de staruri și suspans La cuțite

Dacă vă era dor de o enigmă à la Agatha Christie, poftiți la o seară cu o poveste alambicată cu final spectaculos.

Daniel Craig e detectivul Benoit Blanc în drama plină de staruri și suspans La cuțite
Cu o distribuție de elită formată din Chris Evans, Ana de Armaș, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, LaKeith Stanfield, Katherine Langford și Jaeden Martell, filmul este o enigmă captivantă, plină de umor și intrigă, care a primit o nominalizare la Oscar și alte 3 la Globul de Aur.
 
Pentru fanii filmului polițist în linia Agathei Christie, „La cuțite”/„Knives Out” este cu siguranță o supriză plăcută. Dacă l-ați îndrăgit pe Hercule Poirot, dacă v-au plăcut enigmele, dacă v-a plăcut să vă întrebați cine e asasinul într-o poveste polițistă sau pur și simplu v-au plăcut decorurile flamboaiante, este simplu – iată-le pe toate aici.



Plasată într-o luxoasă reședință a unui autor bogat de romane polițiste, Harlan Thrombey (Christopher Plummer), intriga o reprezintă fix moartea suspectă a acestuia, imediat după cea de-a 85-a sa aniversare. Și, cum familia sa e mare și nerăbdătoare să intre în posesia moștenirii, avem tot atâția suspecți – și chiar mai mulți de-atât” – care ar fi putut săvârși crima: fiica sa Linda (Jamie Lee Curtis) și soțul ei Richard (Don Johnson) care o înșală, un vehement susținător al lui Donald Trump, fiul său Walt (Michael Shannon) care conduce editura tatălui său, apoi autoarea de lifestyle Joni (Toni Colette), nora bătrânului, dar și nepotul playboy Ransom (Chris Evans), oaia neagră a familiei.
 
Benoit Blanc (Daniel Craig), detectiv particular din Louisiana (de unde numele francez), cunoscut în branșă drept „ultimul detectiv gentleman”, reușește să intre în pielea unui Hercule Poirot american. Alături de el mai apare un detectiv (Lakeith Stanfield). Blanc își îndreaptă atenția către Marta, care are în mod curios o aversiune față de minciuni, vomând de fiecare dată când spune una… Un artificiu scenaristic pe cât de amuzant pentru public pe atât de folositor în dezamorsarea investigației. Blanc o va implica pe femeie în cercetări.


 
Și o altă suspectă preferată pare să fie infirmiera bătrânului (Ana de Armas), definită simplu drept „personalul de serviciu” de către familia bătrânului, care nu știe să îi găsească pe hartă țara de origine.
 
Filmul „La cuțite”/„Knives Out” este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:30.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies