marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gerard Butler revine pe marile ecrane cu o nouă Misiune mortală

În spiritul filmelor de acțiune despre salvarea lumii de teroriști, actorul ajunge în deșertul nemilos al Iranului.

Gerard Butler revine pe marile ecrane cu o nouă Misiune mortală
„Kandahar: Misiune mortală“ îl reunește este regizorul Rick Roman Waugh cu Gerard Butler, după ce au realizat împreună „Angel Has Fallen“ și „Greenland“. De data aceasta, abordează genul thriller de spionaj, cu o distribuție care îi include pe Travis Fimmel, Navid Negahban, Ali Fazal și Bahador Foladi. Cu un scenariu scris de Mitchell LaFortune, acest tip special de povești suferă adesea de uniformitate narativă: un occidental călătorește în Orientul Mijlociu, lucrurile explodează, iar occidentalul salvează situația. 


 
După ce a sabotat un reactor nuclear iranian, agentul CIA sub acoperire Tom Harris (Gerard Butler) descoperă că fotografia sa a fost răspândită în toată presa, când un turnător dezvăluie implicarea lui în distrugerea reactorului. Dar reporterul care a primit informațiile despre Harris este arestat de Garda Revoluționară a Iranului, așa că Harris are la dispoziție 30 de ore pentru a găsi o cale de scapare.
 
Thrillerul captivant al lui Ric Roman Waugh, cunoscutul regizor al seriei Cod Roșu, este bazat pe o poveste inspirată din întâmplările și persoanele întâlnite în cadrul serviciului său militar.


 
Filmul „Kandahar: Misiune Mortală“ ajunge în cinematografele din întreaga țară din 31 mai 2023.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies