marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Titanii au ajuns la Cannes. Leonardo DiCaprio, Robert De Niro și Martin Scorsese, pe covorul roșu al Festivalului

Filmul lui Scorsese, „Killers of the Flower Moon“, cu De Niro și DiCaprio, a avut premiera la Grand Théâtre Lumière.

Titanii au ajuns la Cannes. Leonardo DiCaprio, Robert De Niro și Martin Scorsese, pe covorul roșu al Festivalului
La patru zile după mult așteptata revenire a lui Johnny Depp și premierea lui Michael Douglas și la două zile după ce legendarul Harrison Ford a fost aplaudat pentru ultimul film din franciza „Indiana Jones“, a venit rândul lui Leonardo DiCaprio să-și facă o intrare triumfală pe Croisette, alături de Martin Scorsese și Robert De Niro.
 
Actorul, în vârstă de 48 de ani, a salutat mulțimea înainte de a se alătura restului echipei din distribuția filmului „Killers of the Flower Moon“, care îi are pe afiș și pe Janae Collins, Cara Jade Myers, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal și Jillian Dion.


 
Deși „Killers of the Flower Moon“, al 10-lea film al lui De Niro cu Scorsese, durează 3 ore și 26 de minute, a înregistrat cel mai mare succes de până acum din festival. Scorsese, care s-a întors la festival pentru prima dată după „After Hours” din 1985, spune povestea unui capitol întunecat, în mare măsură neexplorat din istoria Americii: în nord-estul Oklahomei, unde a fost descoperit un important zăcământ de petrol, membrii populației indigene Osage sunt uciși în mod sistematic pentru scopuri sinister.
 
Ultima dată când Leonardo DiCaprio a apărut la Festivalul de Film de la Cannes a fost în 2019, alături de Brad Pitt, pentru un alt film de succes, „Once Upon a Time in Hollywood“.


 
Printre invitații speciali la această premieră s-au aflat și Robbie Williams, Isabelle Huppert, Kirsten Dunst, Salma Hayek, Irina Shayk și Naomi Campbell.



 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies