marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imuni, un film despre frica unei noi pandemii și regulile dure ale supraviețuirii

Cui nu-i e teamă să intre din nou într-o carantină globală?

Imuni, un film despre frica unei noi pandemii și regulile dure ale supraviețuirii
După teroarea instaurată de pandemia globală Covid-19, o nouă mutație a virusului face ravagii la nivel planetar. Noua tulpină Covid-23 readuce regulile sanitare dure, izolarea, frica și chiar paranoia în rândul populației. Mai mult ca oricând, vecinii se spionează unii pe alții, prietenii se trădează, familiile sunt distruse.
 
Instaurarea legii marțiale nu face decât să semene și mai multă teroare, în timp ce numărul morților crește îngrijorător, iar vaccinul întârzie să apară.Sună cunoscut? Cum ar fi să reintrăm într-o carantină globală, dar cu teama unui virus de 10 ori mai puternic? Cum poate supraviețui umanitatea unui astfel de test?
 
K.J. Apa, Sofia Carson și Demi Moore încearcă un răspuns în „Imuni“/„Songbird“, filmul realizat chiar în 2020, când pandemia Covid-19 a pus stăpânire pe Terra. 
 
Curierul Nico Price (K.J. Apa) este imun și are o relație virtuală cu Sara Garcia (Sofia Carson), o tânără artistă care locuiește cu bunica ei, a cărei izolare le interzice orice contact fizic. Nico lucrează pentru serviciul dezvoltat de Lester, care livrează pachete familiilor bogate, precum Piper (Demi Moore) și William Griffin, a căror fiică suferă de o boală autoimună. 
 
La rândul lui, William este un fost director de case de discuri care își înșală soția cu o cântăreață, iar aceasta are o relație cu un veteran de război cu handicap care lucrează pentru același Lester, ca operator de drone care îi urmărește pe curieri.
 
Toți sunt legați unul de celălalt, într-un fel sau altul, și orice bătaie în ușă poate fi și ultima.

 
 

Filmul „Imuni“ este difuzat la Pro Cinema miercuri seară de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:45.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies