marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

În noiembrie, sâmbăta e seara filmului romantic. Astăzi îi revedem pe Demi Moore și Patrick Swayze în „Fantoma mea iubită“

În ultima lună de toamnă, PRO Cinema le propune telespectatorilor o selecție de filme cunoscute și premiate. În fiecare sâmbătă din luna noiembrie, de la ora 20:30, urmăritorii postului TV vor putea urmări pelicule romantice. 

În noiembrie, sâmbăta e seara filmului romantic. Astăzi îi revedem pe Demi Moore și Patrick Swayze în Fantoma mea iubită
Una dintre cele mai iubite drame romantice vine la Pro Cinema în prima sâmbătă din seria filmelor romantice: „Fantomea mea iubită“/„Ghost“. Realizată în 1990 cu un buget de 22 milioane de dolari, producția regizată de Jerry Zucker a avut un succes comercial uriaș, având încasări la box office de 505,7 milioane și devenind filmul cu cele mai mari încasări în 1990! Totodată, criticii de film i-au acordat și 3 premii şi 3 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări la Globurile de Aur și 3 nominalizări BAFTA.
 
Demi Moore avea 28 de ani când a plonjat în brațele lui Patrick Swayze, de 38 de ani atunci, regretatul actor care, de la „Dirty Dancing“, era considerat una dintre cele mai bune partie de la Hollywood. În film, Patrick Swayze este o fantoma care face echipă cu un medium (Whoopi Goldberg, distinsă cu Premiul Oscar) pentru a afla adevărul care se ascunde în spatele morții lui violente și pentru a o salva pe iubita lui (Demi Moore) de la a avea aceeași soartă.

 
Interesant este că rolul personajului Oda Mae Brown nu a fost scris cu Whoopi Goldberg în minte, dar Patrick Swayze, un admirator al acesteia, i-a convins pe producători că ea ar fi potrivită pentru acest rol.


Filmul „Fantomea mea iubită“/„Ghost“ este difuzat sâmbătă la Pro Cinema la ora 20:30 și, în reluare, de la 01:00.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies