marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jeremy Allen White ar putea fi Bruce Springsteen pe ecrane

Actorul este în discuții pentru a transpune în film o parte din viața cântărețului și compozitorului american supranumit „The Boss”.

Jeremy Allen White ar putea fi Bruce Springsteen pe ecrane
Presa internațională a relatat că actorul american premiat, în vârstă de 33 de ani, protagonist al serialului culinar „The Bear” și cunoscut mai ales pentru serialul de comedie neagră „Shameless”, ar putea schimba șorțul cu o jachetă rock și să devină „The Boss”, „Șeful”, Bruce Springsteen însuși, într-o poveste ale cărei filmări ar urma să înceapă la sfârșitul anului.
 
Dacă totul decurge conform planului, Jeremy Allen White ar urma să termine filmările la cel de-al patrulea sezon al serialului în care joacă rolul bucătarului Carmen "Carmy" Berzatto pentru a intra în pielea unuia dintre cei mai iubiți și respectați cântăreți/compozitori americani, Bruce Springsteen, într-un film intitulat provizoriu „Deliver Me from Nowhere”.


 
„The Guardian” a relatat că filmul „Deliver me from Nowhere” se va învârti în jurul înregistrării unuia dintre cele mai emblematice albume ale celui supranumi The Boss. Este vorba despre „Nebraska”, cel de-al șaselea album de studio al lui Springsteen, lansat în 1982.
 
Filmul va fi regizat de Scott Cooper, care a scris scenariul bazat pe cartea omonimă a autorului Warren Zanes și care, în 2009, l-a regizat pe Jeff Bridges în filmul „Crazy Heart”, despre viața unui muzician country, care i-a adus lui Bridges un premiu Oscar pentru cel mai bun actor, iar colegei sale de rol, Maggie Gyllenhaal, o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriță.


 
Cu aceste acreditări, proiectul lui Scott Cooper ar putea însemna o nouă realizare în cariera lui Jeremy Allen White, despre care am spus că este noul preferat al Hollywood-ului (pentru că nu totul în viață poate fi Timothée Chalamet, care, de altfel, filmează în prezent un film biografic despre Bob Dylan), știut fiind că Academia iubește poveștile bazate pe legendele industriei de divertisment, ceea ce, cu alte cuvinte, s-ar traduce (deși este prea devreme pentru a ne pronunța) printr-o posibilă nominalizare la Oscar. Vom vedea.
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies