marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Shia LaBoef a vrut să se sinucidă, dar a fost salvat de noul lui rol 

Marginalizat de breaslă din pricina acuzațiilor de abuz fizic și emoțional, actorul a ajuns în cel mai jos punct al stimei de sine.

Shia LaBoef a vrut să se sinucidă, dar a fost salvat de noul lui rol
Un actor atât de talentat, dar atât de fragil la nivel psihologic! După ce a căzut în dizgrație, în urma acuzațiilor de abuz fizic și emoțional, formulate de niște foste iubite, Shia LaBoef dezvăluie astăzi că a fost pe punctul de a-și lua viața.
 
„În acest moment, sunt ca un produs nuclear. Nimeni nu vrea să vorbească cu mine, inclusiv mama mea. Managerul meu nu mă sună. Agentul nu mă sună. Nu mai am nicio legătură cu industria filmului, spune actorul care a reușit să adune o avere de 25 de milioane de dolari din film.
 
Practic, după ultimele evenimente din viața sa, Shia LaBeouf a ajuns într-un loc vulnerabil, după cum el însuși a mărturisit în timpul unui interviu recent cu episcopul Robert Barron, în cadrul seriei de pe YouTube „Word on Fire“.
 
Ca într-o spovedanie publică, starul povestește cum viața lui „a ajuns un dezastru total“ și că „a rănit o mulțime de oameni“ în ultimii ani, fapt pentru care a simțit „o rușine și o vină profundă“ pentru tot ce-a făcut. „Lumea mea s-a prăbușit. Aveam o armă pe masa, iar eu nu mai era meu. Nu voiam să mai trăiesc, când s-au întâmplat toate astea. O rușine cum nu mai trăisem niciodată - genul de rușine care te face să uiți cum să respiri. Nu știi unde să te duci. Nu poți să ieși afară și să iei, de exemplu, un taco; nu vrei să te duci nicăieri.“


 
În același timp, însă, „simțeam și această dorință profundă de a rezista“. Iar la salvarea lui a contribuit mult catolicismul, pe care l-a descoperit în timp ce se pregătea pentru rolul său din filmul lui Abel Ferrara, „Padre Pio“. Pentru a se pregăti pentru acel rol, LaBeouf s-a cufundat în viața unui călugăr, stând la un seminar din California și cercetând credința catolică. „Cumva, a încetat să mai fie o pregătire pentru un film și a început să fie ceva dincolo de toate acestea. Acum știu că Dumnezeul meu se folosea de ego-ul meu pentru a mă atrage la El“.

Sperăm ca noua lui confesiune să-l ajute să-și vinde și traumele interioare, dar să-și corecteze și comportamentul. Căci nu putem uita nici acuzațiile ce i se aduc: cântăreața Sia spune că a mințit-o că e singur, păcălind-o să intre într-o relație cu el, care s-a dovedit a fi adulterină, în timp ce cântăreața FKA twings povestește lucruri și mai grave – că a încercat să o sugrume în timpul somnului și că dădea tura cu mașina noaptea prin L.A. să omoare câini vagabonzi, pentru că „voia să vadă cum e să iei o viață“.
 
Și are toate motivele să vrea să se schimbe, de vreme ce acum este și tatăl unei fetițe cu Mia Goth, născută în aprilie.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies