marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cannes 2024 - Kevin Costner, în lacrimi la premiera filmului său

Actorul american a fost impresionat de primirea ce i-a fost făcută în sudul Franței, fiind ovaționat de public timp de 7 minute.

Cannes 2024 - Kevin Costner, în lacrimi la premiera filmului său
Kevin Costner nu este doar legendar, ci și actual! O demonstrează reacția publicului după proiecția filmului „Horizon: An American Saga”, un wester prezentat în afara competiției la Festivalul de Film de la Cannes și pentru a cărui producție Costner a fost nevoit să-și ipotecheze ferma. Acest proiect ambițios nu este doar un film, ci prima parte a unei serii de filme planificate în patru părți, care ilustrează vremurile expansive și tumultoase ale Americii de dinainte și de după Războiul Civil.
 
La finalul proiecției lungmetrajului, cei prezenți l-au aplaudat în picioare timp de 7 minute, impresionându-l pe starul hollywoodian până la lacrimi. Și, când în sfârșit a putut lua cuvântul, Kevin Costner le-a spus stânjenit că regret că nu știe o boabă franceză: „Îmi pare rău că a trebuit să aplaudați atât de mult pentru ca eu să înțeleg că ar trebui să iau cuvântul”, a glumit el în timpul discursului său.


„Ce oameni buni sunt aici! Ce moment extraordinar, nu doar pentru mine, ci și pentru actorii care au venit cu mine, pentru oamenii care au crezut în mine și care au continuat să muncească (...) Nu există niciun loc ca acesta. Nu voi uita niciodată de acest moment, și nici copiii mei”, a mai spus Kevin Costner, care a apărut pe covorul roșu de la Cannes împreună cu chipeșul său fiu, Hayes, dar și lângă alți patru copii - dintr-un total de 7!


 

La numai 15 ani, Hayes Costner tocmai și-a făcut debutul în acest film, jucându-l chiar pe tatăl său, în tinerețe, în această saga occidentală. „E foarte bun. Hayes interpretează versiunea mai tânără a personajului pe care eu îl joc eu în film”, a spus seniorul Costner. „Am făcut-o oarecum intenționat, ca să poată fi cu mine. Și același lucru este valabil pentru Cayden, la fel și pentru Grace. Sunt ca orice alt părinte, încerc să-mi dau seama ce le place”, a adăugat el.



 

 
Din distribuția filmului său mai fac parte: Sam Worthington, Danny Huston, Jena Malone, Isabelle Fuhrman, Danny Huston și Luke Wilson.

 

FOTO: Profimedia


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

În toiul zvonurilor despre divorț, JLo și Ben Affleck și-au vândut casa

Au trecut de-abia doi ani de când și-au pecetluit dragostea născută acum 20 de ani, dar deja au apărut certurile între ei, iar vânzarea casei nu face decât să pună paie pe foc.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies