marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Doliu în familia de actori din Beverly Hills 90210. Shannen Doherty a încetat din viață

Actrița a părăsit această lume după o acerbă luptă cu cancerul. 

Doliu în familia de actori din Beverly Hills 90210. Shannen Doherty a încetat din viață
Shannen Doherty avea 53 de ani și tot atâtea motive să iubească viața. Deși era în divorț, iar cancerul recidivase într-un mod agresiv, actrița era hotărâtă să-și acorde toate șansele de supraviețuire și să se lase pe mâna medicilor chiar și pentru un tratament experimental. Practic, Shannen se agăța de viață în fiecare secundă!
 
Duminică, purtătoarea de cuvânt a lui Doherty, Leslie Sloane, a confirmat decesul actriței. „Cu inima grea, confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala”, a declarat Sloane pentru revista americană „People”. „Fiica, sora, mătușa și prietena devotată a fost înconjurată de cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia le cere intimitate în acest moment, pentru a putea jeli în pace”, a adăugat Sloane. 



 

 
Moartea tragică a starului din serialul de tineret „Beverly Hills 90210” a survenit la aproximativ o lună după ce a mărturisit că ultimul an a fost „foarte greu” pentru ea. Cu atât mai mult cu cât nici soțul ei nu i-a făcut viața mai ușoară, fiind un partener infidel și oportunist, care tărăgăna divorțul în speranța că „ea va muri mai devreme”, pentru ca el să nu fie nevoit să-i plătească o pensie alimentară de susținere pe timp de boală - tratamentele lui Shannen fiind extrem de costisitoare.
 
Doherty, care a interpretat-o pe Brenda Walsh în serialul de succes din anii 1990, a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015. Doar doi ani mai târziu, când intrase în remisie, vedeta serialului „Charmed” a dezvăluit că boala a revenit. „În câteva zile sau o săptămână voi afla că sunt în stadiul 4. Deci cancerul meu a revenit. Nu cred că am procesat asta. Este o pastilă amară de înghițit în multe feluri”, a spus ea atunci pentru „Good Morning America”.



 

 
Anul trecut, ea a anunțat că boala i s-a răspândit la creier, într-o postare pe Instagram care o arăta în curs de radioterapie.
 
Shannen Doherty și-a documentat experiențele din lunga sa luptă cu cancerul, care s-a întins pe nouă ani, în podcastul său, „Let’s Be Clear with Shannen Doherty”. Cel mai recent episod al acestuia a fost difuzat pe 8 iulie.

Decesul ei prematur este a doua drama uriașă din sânul distribuției filmului „Beverly Hills 90201”, după moartea lui Luke Perry în anul 2019, în urma unui infarct.



Serialul fenomen „Beverly Hills 90210” este disponibil și pe plafforma VOYO.

 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies