marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Roberts vrea să o joace pe Britney Spears în filmul biografic

Se zvonește că actrița e luată în calcul pentru portretizarea Prințesei Pop.

Emma Roberts vrea să o joace pe Britney Spears în filmul biografic
Emma Roberts speră să fie distribuită în rolul lui Britney Spears în viitorul film biografic despre starul pop. Actrița din „American Horror Story”, în vârstă de 33 de ani, se zvonește că este în cursă pentru a o interpreta pe cântăreața în vârstă de 42 de ani în viitorul film al Universal despre Spears, așa că a afirmat că ar fi un vis devenit realitate dacă ar obține rolul principal.
 
„Este un adevărat vis pentru mine să o joc pe Britney Spears. Este un zvon, dar sper să devină realitate. Adică, îmi amintesc că m-am încuiat în camera mea și am ascultat «In the Zone» și mi-am spus: «Nu pot părăsi camera asta până nu memorez fiecare cuvânt»”, a declarat ea pentru „Cosmopolitan” într-un interviu recent.
 
Vedeta din „Madame Web” a fost plină de laude la adresa artistei și a dezvăluit că îi cântă constant cele mai mari piese ale lui Spears fiului ei de trei ani, Rhodes, pe care îl are cu fostul partener Garrett Hedlund. „Îi cânt Britney fiului meu în cadă tot timpul. Mereu mă gândesc: «Doamne, cred că mă crede atât de ciudată». Dar asta e maternitatea milenialilor”, a glumit ea.



 

 
Emma Roberts a fost luată în calcul de cineastul Jon M. Chu, după ce fosta asistentă a lui Britney, Felicia Culotta, care a lucrat cu vedeta între 1997 și 2007, a declarat pentru „TMZ” că actrița ar fi potrivită pentru rol. Culotta a sugerat, de asemenea, și că Drew Barrymore ar putea fi o alegere bună pentru rolul ei în film și l-a indicat pe Timothée Chalamet drept candidatul ideal pentru rolul lui Justin Timberlake, care s-a întâlnit cu cântăreața între 1999 și 2002.



 

 
Deși detaliile legate de intriga filmului sunt ținute în secret, se crede că Britney Spears deține controlul creativ asupra scenariului și distribuției.
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies