marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sharon Stone e devastată după ce și-a pierdut zilele trecute fratele

Actrița este pentru a doua oară în doliu, în ultimul an și jumătate.

Sharon Stone e devastată după ce și-a pierdut zilele trecute fratele
La un an și jumătate de când Sharon Stone cerea cu disperare ca fanii ei să se roage pentru binele nepotului său de niciun an, pe nume River, aflăm că acum e din nou într-o mare de lacrimi. Fratele său, Patrick, s-a stins din viață la doar 18 luni după moartea fiului său, răpus în august 2021 de o insuficiență multiorganică. Patrick a suferit un atac de cord la doar 57 de ani.
 
„Da, el a fost tatăl lui River, pe care l-am pierdut anul trecut.... La doar 11 luni. Îi supraviețuiesc soția sa, Tasha, și copiii săi Hunter și Kaylee“, a explicat ea într-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram.

„Simt că mi-a fost smulsă inima din piept. Patrick a plecat să fie cu micuțul nostru dulce River în jurul orei 3:30. Nu știu ce să mai zic, el era lumea mea. Sper doar să rămâneți mereu alături de mine urmărindu-i pe Hunter, Kaylee și pe mine. Te iubesc, dragă. Dorința mea este ca acum cel puțin River să aibă tăticul său cu el și sper ca voi doi să vă distrați cel mai bine”, este o parte din mesajul transmis de soția lui Joseph Stone.


 

Sharon Stone are, la rândul său, trei băieți: pe Roan, Quinn și Laird. De-a lungul vieții, legendara actriță a trecut printr-o serie de încercări dure, de la pierderea a nouă sarcini, la un atac cerebral care a lăsat-o inițial imobilizată și mută și până la descoperirea unui fibrom uterin avansat.
 
FOTO: Profimedia, Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies