marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cannes 2024 – Ilie Năstase, Ion Țiriac și Virginia Ruzici, echipa de aur a României pe Coasta de Azur

Echipa filmului „Nasty”, prezentat la Festivalul de Film de la Cannes, a strălucit pe covorul roșu de la Palais des Festivals.

Cannes 2024 ndash; Ilie Năstase, Ion Țiriac și Virginia Ruzici, echipa de aur a României pe Coasta de Azur
A fost o experiență magnifică pentru echipa filmului „Nasty”, documentarul despre viața și cariera fostului mare tenismen Ilie Năstase fiind inclus în selecția celei de-a 77-a ediții a Festivalului de Film.

Regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu, „Nasty” a avut parte de o proiecție specială, iar cu această ocazie, pe covorul roșu al celebrului Palais des Festivals s-au reunit nume mari din tenisul de altădată, alături de Ilie Năstase aflându-se Ion Țiriac, Virginia Ruzici, Henri Leconte, Boris Becker și Mansour Bahrami, dar și jurnalista Amalia Enache, corespondent special al Pro TV la Cannes.



 


 

La finalul proiecției, atât Ilie Năstase, cât și echipa de producție a filmului au primit ovații și aplauze frenetice. De precizat că nu doar pe Coasta de Azur, unde prietenul său, Ion Țiriac, locuiește de aproape o viață, ci și în restul Franței, Ilie Năstase este și acum adulat, dovadă că povestea lui legendară și performanța lui incredibilă din tenis continuă să impresioneze și acum.



 

 
Fostul mare jucător de tenis român a avut-o alături la premiera documentarului despre viața sa și pe soția sa, Ioana, care a arătat foarte elegant într-o rochie albă, lungă, cu decolteu îndrăzneț.



 

 
La fel ca la Premiile Gopo ori ca la premiera de la București, Tudor Giurgiu a mers însoțit de actrița Andreea Vasile, partenera sa de viață și mama fiului său. Pentru o seară atât de specială, Andreea Vasile a purtat o rochie roșie fără umeri, cu o mica trenă, foarte șic. 
 

 

Regizorul a fost însoțit însă și de mama sa, mândră de recunoașterea de care are parte munca lui.



 

 
FOTO: Profimedia, Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies